Johannas hörna

Första maj loppis

I förmiddags åkte hela familjen och mina föräldrar in till stan, närmare bestämt till Vilhelmsros gårdscafé för att gå på deras årliga första maj loppis. Jag fick direkt syn på en kvinna som sålde en massa gamla fina kökssaker och hade lätt kunnat handla för många hundralappar!! Men jag försöker spara pengar just nu så jag sållade lite bland allt det jag ville ha och kom hem med en jätte fin plåtburk, en mini sockerkaksform, en kvarn och en emalj sil. Det fanns så mycket fina Kockum och andra emaljprylar som jag lätt hade kunnat köpa, men priserna var mer i stil med antikhandel än loppis på just de grejerna så jag avstod därför.

Vi hittade även en cykelkorg som Alma fick av mormor. Jag älskar loppisar och hoppas att jag får tid och möjlighet att besöka många i sommar! Gärna nya också. Vi ska ju åka till Dalarna på semester med mina föräldrar över ett par dagar och min pappa är en lika stor loppis och auktions fantast som jag är så vi lär stanna till på både ett och annat ställe på vägen. Jag längtar!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats