Johannas hörna

Glad påsk!!!

Nu tar vi påsklov här hemma!! Jag är ledig fredag-söndag, jobbar på måndag när det är annandag påsk men då är Christer ledig och jag är sedan ledig igen ända till på fredag nästa vecka. Alma går med andra ord på en veckas långt påsklov nu i eftermiddag. Vi har en massa roligt att se fram emot nu i påskhelgen med besök av familjen, häng med vänner, jag och Christer ska gå på dejt och Alma ska få sova hos mormor och morfar. Det kommer bli en riktig toppen helg det är jag säker på!

Jag vet inte när jag kommer hinna kika in här nästa gång så jag vill passa på att önska er en riktigt glad påsk!! Hoppas ni får njuta av massa god mat, godis och en värmande vårsol! Världens sötaste lilla påskhare <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats