Johannas hörna

Höst på trappan med granris

28e oktober (1)Jag kan inte hålla mig till jul utan jag har tömt alla sommarkrukor på vissna blommor och ersatt dem med granris direkt istället för att plantera höstblommor emellan. Vintern är ju ändå snart här så då spar jag de pengarna^^ Två ljung köpte jag dock för en månad sedan ungefär men de har fått för mycket vatten av allt regn så de är alldeles bruna och tråkiga allaredan, men de får hänga kvar i alla fall.

Mina två stora ljuslyktor har fått komma fram från förrådet i källaren nu också. De lyser upp så fint på trappan om kvällarna nu när det mörknar så tidigt. Jag har faktiskt batteridrivna ljus i dem med timer så de lyser i 6 timmar åt gången, ljuset är ganska så oranget så inte jätte snyggt, men det är smidigt med dessa ljus som man inte behöver komma ihåg att tända själv varje kväll. 28e oktober (5)En liten pumpa så här till halloween har det blivit, dock ingen stor att karva ut. Det får bli ett annat år när jag inte ska lämna Spike till veterinären för att operera ut en tand som kostar mellan 5000-6000kr. Jag snålar med andra ord på allt den här månaden…   28e oktober (6) 28e oktober (22) 28e oktober (23) 28e oktober (26) 28e oktober (29)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats