Har ni moffat loss på semlor på fettisdagen idag? Jag som inte tål nötter eller mandel skippade den traditionella semlan idag och bestämde mig för att göra en fylld muffinsbakelse istället, en typ av cupcakesemla.
Jag bakade vanliga vaniljmuffins som jag sedan fyllde med vit chokladmousse och spritsade med hallongrädde, alltså såååå fruktansvärt goda blev de! En riktig bomb av sommarsmaker dessutom vilket ju aldrig kan bli fel.
Det känns kul att ha kommit igång lite med bakningen igen, all lust var verkligen borta ett tag men nu när solen skiner in genom fönstret och man vet att våren snart är här, då kommer glädjen tillbaka. Dessutom tycker ju Alma att det är jätte roligt att vara med och baka så även det gör att det blir roligare. Jag hoppas att den här positiva känslan håller i sig och att det blir mycket bakning i vår. Det är ju en del speciella dagar framöver så som påsken och min födelsedag och tills dess måste jag definitivt baka en hel del!
Senaste kommentarer