Johannas hörna

Mysiga pandatofflor

14e oktober (1)Att mysa ner sina bara fötter i ett par tofflor kan ju vara bland det bästa som finns så här på hösten när det är kyligt ute. Förra året fick Alma ett par mysiga små tossor i adventspresent men i år blir det ingen paketkalender till advent utan bara en enkel chokladkalender, så därför fick hon årets tofflor häromdagen. De är lite stora men de hade så dumma storlekar 23-26 och 27-30, Alma har storlek 26 men de var rätt små så jag tyckte att det var bättre att köpa de större så kan hon förhoppningsvis ha dem länge!!

Visst är de söta!? De är köpta på KappAhl för den som undrar^^

Har ni haft en bra helg förresten?

Vår helg har gått i kalasandets tema. I lördags var vi på 4 års kalas för Almas syssling Ellen och igår var vi på kalas för min farmor. I övrigt så har vi mest hållit oss inne den här helgen, det har varit så himla kallt, blåsigt och regnigt att ingen av oss velat vara ute en längre stund så några kortare promenader med Spike i rusket har vi ju givetvis avverkat men annars har vi myst framför tv:n, städat, tvättat, bäddat rent i sängarna och lekt.

Nu är en ny vecka här och jag och Alma startar den med en ledig dag. Vad gör ni idag?14e oktober (4) 14e oktober (8) 14e oktober (10)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats