Johannas hörna

Nya favoriten

25e oktober (4)Tro det eller ej men Almas favorit, Tiger, som hon köpte själv för 10kr på kupans secondhand för 1,5 år sedan ungefär har nu blivit utbytt!!! Det hade jag faktiskt aldrig trott! Hon hade ingen snuttis eller favoritgosis innan Tiger, han har varit the one and only liksom.

Men så i tisdags så var vi på the grand opening av H&M i Falköping och där fick Alma syn på ett litet ballerina lamm som hon fick köpa för presentkortet som vi fick när vi kom in i butiken. Hon har döpt henne till Lammi, efter ballerina lammet i serien Dr Mcstuffins och detta lilla vita lamm är nu hennes nya favorit. I onsdags fick Tiger stanna hemma medan Lammi fick följa med till förskolan i hans ställe och sedan på kvällen fick Tiger sova i soffan medan Lammi fick följa med upp till sängen. Om detta håller i sig eller om Tiger kommer bli favoriten igen om ett tag återstår att se. 25e oktober (5)Jag kan ju säga att jag förstår Almas förtjusning och blixtförälskelse, för visst är hon söt lilla Lammi!?

Det roliga med dessa mjukisdjur från H&M är att det finns olika kläder att köpa till dem och att det hela tiden kommer nya varianter av dem. Jag har tidigare funderat på att börja samla på dem till Alma men hon har så mycket saker att det inte har blivit så. Men sjuuukt söta tycker jag att dem är.  25e oktober (6)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mikaela

    Jag köpte sådant gosedjur förra året till dotterns paketkalender och och en del kläder. Dock var hon inte lika förtjust i detta som Alma, haha 😀 Men det kanske kommer snart 😉

stats