Johannas hörna

Paketöppning

Visst är det roligt att få paket med posten? Jag älskar det! Speciellt när det är något jag vunnit^^ hihi Idag var jag och hämtade ut ett paket från http://helenashem.se/ som jag vann i en tävling på Instagram. Paketet innehöll ett kalaskit med papptallrikar, muggar, pappsugrör, godispåsar och caketoppers. Det blir perfekt till Almas kommande 2 års kalas!!

paket

paket2

paket3

paket4

paket5

paket6

Hur har er fredag varit annars då? Alma har varit på förskolan och idag var hon en riktig solstråle sa en av pedagogerna. De hade pratat om något vid lunchen, pedagogerna alltså, och börjat skratta och då började Alma också skratta, jätte mycket!! Vår goa tjej <3 På vilan så hade hon tydligen vaknat efter en stund för när Paula, som en av pedagogerna heter hade tittat in och skulle väcka barnen så satt Alma och lekte och sa bara hej hej. Hon hade alltså varken blivit ledsen eller väckt något av de andra barnen utan bara smugit upp från sin madrass och börjat leka. Gullunge!!

I morse hade jag och Alma med oss fredagsfika till personalen på förskolan också, vi bakade en extra sats av cupcakesemlorna igår som vi smög in med i personalrummet vid lämningen i morse. Lite kul att göra sådär emellanåt tycker jag.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats