Johannas hörna

Tagen med handen i kakburken

Då var helgen slut och måndagen här igen. Veckorna går så grymt fort!! Det känns väl på ett vis skönt för det betyder att det snart är vår^^ Jag jobbar måndag-fredag den här veckan så jag har gjort lite tidsinställda inlägg under helgen för att det inte ska eka helt tomt här, jag vet nämligen inte om jag kommer hinna sitta någonting vid datorn de kommande dagarna, så här kommer det första tidsinställda inlägget.

När vi var på loppisar i lördags så fyndade jag, förutom det jag redan visat, en stor kakburk i glas. Den saknar tyvärr lock men jag tycker att den är så himla fin! Den här kommer jag ju inte att förvara kakor i då de skulle bli mjuka och trista, men jag kommer definitivt att använda den på kalas och ställa fram kakor i istället för att lägga dem på ett kakfat. Det kommer se så tjusigt ut!! Resten av tiden kommer den bara få stå i köket och vara vacker, det är inget dumt jobb för en kakburk det heller! ^^

Hoppas ni har en bra måndag!4e feb (10) 4e feb (11) 4e feb (13) 4e feb 2017 (14)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats