Johannas hörna

Udda koppar

Den här förmiddagen har vi varit på familjeutflykt, vi åkte till stan och gick på loppisar. Så himla mysigt!! Alma gick omkring och kikade i hyllorna och hittade ganska snart en mjukistiger som hon ville ha med sig hem, Nalle Puh är ju en storfavorit just nu så jag är inte förvånad över att hon fastnade för just Tiger (Tigger?).

Alma hittade även en ”kompis” inne på den ena secondhandbutiken som hon busade runt med medan jag och Christer kikade runt. Det är så himla kul att se att hon verkar ha så lätt för att skaffa kompisar och att hon är så öppen och framåt. Hoppas att det fortsätter så ända upp i skolåldern.

Det jag bland annat var ute efter var udda, tunna och skira tekoppar. Jag tycker att det är så fint att ha udda porslin när man dukar och just små fina tekoppar har vi dåligt med här hemma. Det var väldigt dåligt med just udda koppar i båda secondhandbutikerna vi besökte, oftast säljer de ju hela serviser men det var ju inte det jag var ute efter den här gången. Två koppar fick jag i alla fall med mig hem och en massa annat smått och gott som jag ska visa er i några andra inlägg. 4e feb  (4) 4e feb  (5)

Visst är de ljuvliga? <34e feb  (8)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats