Johannas hörna

Annandagsfirande – Del 3

När vi delat ut alla julklappar under granen så var det dags för julklappsleken. Det kör vi alltid på jul. Alla hade köpt två paket var för ca 20kr/st. Både jag och Christer kammade hem några paket och i Christers låg det AA-batterier, en rosa porslinskanin och en tändare. Jag fick en liten glaspingvin som skiftade i färg, en ficklampa till nyckelknippan och tvål. Vissa paket är ju alltid roligare än andra och det är kul att se vilka paket som alla slåss om, det finns alltid några favoriter, men i slutändan kan det vara ett helt annat paket som man önskat att man hade tagit^^ Jag hoppas i alla fall att alla blev nöjda med det de fick.

DSC_0166

Annandagen 2015

Efter en stund så högg vi in i gottebordet och så dukade jag fram fika. Hemmagjord glass, pepparkakor, glögg och kaffe.

Annandagen 201511

DSC_0175

Alma och Melwin hade så kul ihop och lekte för fullt medan vi vuxna satt och pratade. Men ibland fick vi rycka in och hjälpa till att hålla när de skulle åka rutschkana.

Annandagen 201512

Framåt kvällen åkte mina föräldrar och syskon hemåt, likaså Christers storebror och Emma så vi som var kvar plockade fram ett sällskapsspel som vi underhöll oss med i ytterligare några timmar. Jag hade sån himla tur när det kom till frågorna jag fick så jag vann! Wohoo!!! ^^

DSC_0190

Annandagen 201513

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mikaela

    Så mysig jul ni verkar haft det när man läser alla inlägg. Önskar att vi också hade alla nära och stor familj…. Alma var jättefin i sin klänning, du med. Gott nytt! 🙂

    1. joherman89

      Åh tack snälla!! Vi har haft en toppen jul. Speciellt annandagen då alla var samlade. Förstår att saknaden av familjen är stor, speciellt vid högtider. Hoppas ni haft en mysig jul iaf! God fortsättning och gott nytt år!

stats