Johannas hörna

Blått blått mera blått

Igår eftermiddag hämtade jag och Alma ut ett paket från H&M innehållande bland annat ett par nya sommarskor till Alma. De jag köpte tidigare i våras som var tänkta att ha som finskor har redan blivit så slitna då de använts flitigt nu i det fina vädret. och när jag såg dessa blå vit randiga med rosor på H&Ms hemsida så kunde jag verkligen inte låta bli att klicka hem dem. alltså hur fina är de inte?!

Det jag egentligen kikade efter på H&M’s hemsida var kläder till mig själv och jag beställde faktiskt fyra sommarklänningar, super fina allihopa verkligen. Två i mintgrönt och de andra två var blå vita. Alltså jag har verkligen fastnat för just blå vitt den här våren och sommaren, tycker det är så snyggt!! Förutom skorna så fick Alma faktiskt en ny tunn sommarklänning också, även den i blå vitt så klart^^ Bilder på alla de nya plaggen kommer allt eftersom vi använder dem.

Har ni någon favorit färg på kläder? Det lilla lejonet och buren som hon köpte på Borås djurpark i söndags har hon med sig precis överallt! <3 En glasspaus i värmen behövs emellanåt. Jag tycker att det är roligt att köpa hem lite olika glassar och testa nya sorter under sommaren, så den här gången köpte vi smarties glass i 4-pack och de gick verkligen hem hos Alma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats