Johannas hörna

Bröllopsdukning

Hej på er! Hur har er helg varit?

Jag har suttit och kikat igenom alla bilder som familj och vänner tog under vårt bröllop. Jätte mycket bilder, men som det alltid blir när folk som inte är professionella tar kort så blir det både bra och mindre bra bilder.

Jag personligen tänker väldigt mycket på detaljerna och lyckligtvis så gjorde två av de som fotade på bröllopet det också. De tog närbilder på oss, Alma, brudbuketten, ringarna, dekorationerna, dukningen mm. Men som obotlig perfektionist är det ändå en del saker som jag saknar som inte kom med på bild. Tex närbilder på middagsbuffén, champagneglasen och texten ”just marries” som var på några av ballongerna. Det klandrar jag dock inte någon av de som fotade för, de var gäster på bröllopet och hade egentligen inte behövt fota alls. Så jag är otroligt glad och tacksam för det de faktiskt lyckades fånga på bild och hur mycket de tänkte på mig i det här fallet eftersom de visste att jag gärna ville ha mycket bilder. Nej, jag klandrar mest mig själv för att vi ändå inte anlitade en fotograf även till bröllopsfesten och inte bara till porträttbilderna. Men det är lätt att vara efterklok och jag är också medveten om att vi faktiskt inte hade råd med det så jag får helt enkelt försöka att tänka på det^^

Här kommer lite bilder från partytältet på dukningen.

DSC_0135

DSC_0137

Christer tillverkade flera dekorationer till dukningen med hjälp av sin 3D skrivare. Bland annat den här med våra initialer som stod framför oss på bordet. DSC_0261 MINA MOBILBILDER (1) MINA MOBILBILDER (3)

Servettringarna har Christer också tillverkat.MINA MOBILBILDER (7) DSC_0133

Som ni ser på bilderna så hade vi fyra olika sorters porslin, tre olika bestick och tre olika vinglas. Det gjorde hela dukningen så mycket mer personlig tycker jag. 
DSC_0142

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats