Johannas hörna

Det blev en dag på stranden

Vi har haft en riktig toppendag jag och Alma! Jag har varit ledig från jobbet idag och Alma gjorde sin sista dag på förskolan igår och nu väntar ett 8 veckor långt sommarlov för henne. Nästa vecka ska hon hänga med mormor och morfar de dagar jag jobbar och veckan därpå går Christer på semester. Tre veckor efter det går även jag på semester och när vi kommer tillbaka till jobb och förskola i slutet av augusti så väntar förändringar för Alma som då ska börja på avdelningen för stora barn. Det känns spännande och skrämmande på samma gång, jag menar, vart har de här fyra åren tagit vägen?! Tiden går alldeles för fort sedan Alma föddes.

Åter till idag, vi startade dagen med frukost framför tv:n, sedan tog vi en promenad med Spike till lekplatsen och lekte där en stund innan vi sedan åkte till stan för att hämta upp min syster. Tillsammans skulle vi åka till pingstkyrkans secondhand som idag hade sista öppetdagen innan de stänger för sommaren och allt såldes till 70 % rabatt!! Det var otroligt mycket folk där så klart och det gick knappt att ta sig fram, men vi fick ändå med oss en hel del hem. Jag köpte en massa ljusstakar, ljuslyktor, glasskålar och glasburkar till en vän som ska ha dem på sitt bröllop i vinter. Till Alma hittade jag en skinnjacka, en vägghylla och några nya böcker och så köpte jag en silverbricka till mig själv^^ 41 kr betalade jag för mina och Almas saker och strax över 60 kr för allt jag köpte till Lenes bröllop, och då hade jag fyllt en kundkorg till bredden, alltså snacka om fynd!!

Efter över en timme inne i secondhandbutiken så åkte vi och köpte lite lunch och fika som vi sedan tog med oss till stranden då vi bestämt oss för att åka och bada idag. Vi har haft närmare 30 grader två dagar i rad nu så det var riktigt härligt att få ta sig ett svalkande dopp. I morgon ska det dock bli svalare men sedan ska det vända igen efter helgen och bli varmare igen, alltså vilken kanon sommar vi har haft hittills. Hoppas det håller i sig!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats