Johannas hörna

Dille på blå/vit randigt

Som texten ovan lyder så har jag fått riktig dille på blå/vit randigt den här våren! Det började förra sommaren när jag och Alma köpte matchande klänningar och Christer en matchande skjorta i just blå/vit randigt till min mamas 50 års kalas. Jag har efter det köpt en blus till mig och när jag hittade den här fina knytblusen med volang på H&M så kunde jag inte låta bli att köpa den till Alma och jag dör ju nästan så fin hon blev i den! Blått är verkligen hennes färg.

Jag hade på mig ett par blå jeans och min blå/vitrandiga skjorta idag också så vi har töntmatchat hela dagen^^

Efter en förmiddag hemma då vi fått en massa gjort så kom pappan i huset hem och då åt vi lunch och chillade. På eftermiddagen var vi hembjudna till Almas förskolebästis Kamile för första gången och jösses så roligt tjejerna hade ihop! De hoppade studsmatta, lekte i sandlådan och lekstugan, åt glass och lekte med Kamiles leksaker inne medan jag och Kamiles mamma pratade och fikade. En jätte mysig eftermiddag har vi haft och Alma började störtböla när det var dags att åka hem. Helt förtvivlad var hon stackarn, mycket berodde nog på utmattning av den plötsliga värmen som kommit men så går hon ju också igenom en väldigt känslomässig period just nu då alla känslor blir väldigt stora.

Här kommer ”lite” (läs många) bilder från i förmiddags innan vi åkte iväg på vår lekdejt. Har ni haft en bra fredag?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats