Johannas hörna

En gammelrosa höst

Alma har fått ett par nya höst och vinterkängor som hon ska få ha som finskor nu när kylan börjar krypa sig på, skorna hon har till förskolan blir ju så väldigt smutsiga och slitna snabbt och jag tycker att det är roligt att klä upp sig lite när man ska iväg någonstans, så när vi fick in kängor i gammelrosa på jobbet så kunde jag inte låta bli att köpa ett par till Alma. Jag blev dessutom extra lycklig när jag insåg att vi hade dem i storlek upp till 37 och att de passade mig!!! Alltså som jag letade efter kängor i rätt rosa nyans förra hösten utan att lyckas, och nu, nu har vi varsitt par jag och Alma och kan töntmatcha precis när vi vill!! Jag är så himla glad!!

Alma är så himla rolig när hon får nya kläder eller skor och frågade om jag skulle ta kort på dem. Ja det vill jag gärna göra om det går bra sa jag. Nu? Frågade hon. Ja gärna blev mitt svar. Ska vi göra det inne eller ute? frågade hon sedan. Gärna ute under trädet bland alla löv sa jag och så tog vi på oss våra skor och gick ut. Alma ställde sig under trädet och posade och sa: Så här kan jag stå, ta kort nu mamma. Och så fortsätter hon att stå och sitta på olika sätt och ber mig ta kort. Alltså snacka om att vara van vid att mamman har kameran i högsta hugg.. Haha xD

Är det bra eller dåligt tro? ^^ Jag fick i alla fall knäppt en massa fina bilder och här kommer ett par stycken av dem.

Skorna finns förresten även i grått för dem som inte gillar rosa till superpriset 149kr för de mindre storlekarna och 179kr för de större. Löp och köp!!!

Min fina tjej <3


Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats