Johannas hörna

Helg mitt i veckan

Jag älskar att våren och försommaren har så många röda dagar, jag jobbar ju en del av dem, som idag till exempel har jag jobbat mellan 8-14 men vissa dagar lyckas jag ha turen att vara ledig enligt schema och då får vi en extra dag tillsammans hela familjen eftersom Christer alltid är ledig alla röda dagar.

Igår förmiddag var jag ledig och då lekte vi ute jag och Alma, satte upp vårt lilla 2-manna tält där vi låg och myste och läste sagor, Alma lekte med sitt vattenland och vi hade det bara allmänt underbart. Fler sådana här dagar tack!!!

När jag kom hem från jobbet idag så sov Alma sin middagsvila och hon har varit rätt seg sedan hon vaknade, vilket hon alltid är, så vi har bara tagit det lugnt här hemma och kvällen fortsätter nog så. Vi har nämligen en hel del planerat i två dagar framöver nu så en lugn kväll före stormen kan vara rätt skönt faktiskt^^

Är ni långlediga nu och hittar ni på något kul?24e maj (6)24e maj (5)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats