Johannas hörna

Helgen som varit

13e oktober (30)Då var snart den här helgen över. Jag blev liggandes med jätte hög feber i fredags då jag och Alma hade en ledig dag ihop och skulle ha så himla roligt, så himla typiskt!! Jag skakade av köld och svettades om vartannat och låg nedbäddad i soffan med långärmad tröja, tjock morgonrock och två filtar. Framåt kvällen så svullnade halsen och började ömma och när jag lyste med en lampa och kollade i spegeln så hade jag en massa vita prickar och jätte svullna halsmandlar så på lördag förmiddag var jag på jourcentralen där de som jag misstänkte konstaterade att det var halsfluss. Detta skulle dock inte behandlas utan få gå över av sig själv så jag fick åka hem och vila igen. När jag vaknade idag så mådde jag något bättre och jag har inte haft någon feber sen i fredags så det känns jätte skönt verkligen. Men den här helgen har ju gått alldeles för fort och jag har ju i stort sett bara vilat bort den i soffan och det känns jätte tråkigt!

Innan jag blev helt utslagen i fredags så hann jag och Alma i alla fall vara ute en stund i friska luften på förmiddagen, vi åkte till stan och hämtade ett paket på KappAhl och jag kände att jag började må dåligt så vi skyndade hem igen. När vi kom hem lade jag mig på soffan och vilade och Alma fick kolla på tv en stund innan vi var tvungna att gå ut med Spike. Alma lekte i löven och med Spike och hade en jätte rolig stund ute och jag började bara må sämre och sämre. Sedan kom Christer hem och då gick vi in och gav honom en födelsedagspresent och strax efter det så däckade jag totalt i soffan och somnade en stund och när jag sedan vaknade hade jag 39,7 graders feber. Sämsta starten på en helg verkligen!!! Men, den har blivit bättre och bättre och idag orkade jag till och med laga till en lunch och baka en kaka så Christers mamma och kompani samt mina föräldrar kunde komma hit och fira Christer lite.

Så, det blev en bra söndag trots allt, men helgen har som sagt sprungit förbi och det hoppas jag att den kommande veckan också gör för jag har fem arbetsdagar i rad att ta itu med…. hej ångest!! Ja, precis så känns det, så himla ångestfyllt!! Jag vill ju inte jobba så mycket utan vara hemma med Alma och jobba som jag brukar ca 3 dagar i veckan. Men nu är en kollega sjukskriven i några veckor och vi andra är också sjuka om vartannat som man blir så här på vinterhalvåret så jag får hoppa in ganska mycket extra nu. Men jag tänker att jag passar på att göra det nu för sedan i december tänker jag inte jobba ens en timme extra utöver mitt schema och då kan jag säga nej med gott samvete om jag ställer upp nu^^

Har ni haft en bra helg?

Här kommer lite bilder från i fredags på mina små älsklingar <3

13e oktober (31)13e oktober (27)13e oktober (25)13e oktober (11)13e oktober (36) 13e oktober (40)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats