Johannas hörna

In the anemone forest

Idag har vi haft fullt upp här hemma med att plantera en häck på framsidan av tomten. Utöver mina föräldrar så var Almas farmor här och hjälpte till, mest med att underhålla Alma då hon tjatade hål i huvudet på oss idag. Under tiden så grävde vi andra diket, grävde upp häckplantorna nere på mina föräldrars torp och grävde sedan ner dem hos oss. En heldags arbete blev det men det kommer bli så bra när häcken vuxit till sig ordentligt om ett par år.

Nu på kvällen så fick jag lust att fota Alma blend vitsipporna innan de har blommat över, vi har ju haft så fint väder idag och Alma var på jätte bra humör framåt eftermiddagen efter en heldag med farmor så hon ville gärna åka upp på berget och fota lite i den magiska älvskogen som vi fantiserade om att det var. Vi gick bland annat över en liten bro som ledde över till älvornas magiska rike…

Strax över 300 bilder knäppte jag och här kommer ett litet urval av dem. Jag ska visa er en massa närbilder också på Alma som blev så himla fina, men det blir så mycket bilder på en gång så jag delar upp dem i två inlägg och första halvan av bilderna kommer som sagt här.  

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats