Johannas hörna

Jacka med peplum

Idag kom ett paket med en beställning från H&M som jag väntat på. Äntligen har jag hittat den perfekta sommarjackan/tröjan! Den är i sweatshirt-tyg och så himla mjuk och skön, och dessutom så fin!! Jag har länge letat efter en kavaj, men alla jag provat har fått mig att känna mig som ett barn i en vuxen kvinnas kläder, jag tror helt enkelt inte att en kavaj är något plagg för mig, tyvärr. För det är ju så snyggt med kavaj, och så känns det mer vuxet än en vanlig jacka. Jag som dessutom alltid får höra att jag ser så ung ut och ständigt får visa leg när jag köper snus till Christer vill ju kunna se ut att vara så gammal som jag faktiskt är. Och den här jackan tycker jag faktiskt ger det intrycket. Det allra bästa med jackan tycker jag är att den gör att en vardagsoutfit blir lite mer uppklädd och en festoutfit lite mer bekväm. Så den här jackan kommer att bli välanvänd hela sommaren, och säkerligen i höst och vinter också för jag älskar den!!

DSC_0056

DSC_0053

Pictures53

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats