Johannas hörna

Klappat och klart

Idag har jag och Alma slagit in några av de sista julklapparna. Jag har faktiskt bara en julklapp kvar att köpa och det är till presentleken på tjejkvällen om 1,5 vecka. Jag vet vad jag ska köpa, jag ska bara bli så pass frisk att jag orkar åka till en affär och göra det också^^ Sedan är det klappat och klart för i år. Det känns så skönt att ha det klart så jag kan fokusera på allt annat som jag ska göra de kommande veckorna. Det är verkligen fullt upp varje dag i almanackan, vilket känns både roligt och lite stressande. Jag ska i alla fall försöka att inte göra mer än vad jag orkar och hinner och så får jag vara nöjd med det. 29e nov 2016 (7) 29e nov 2016 (12) 29e nov 2016 (14) 29e nov 2016 (15) 29e nov 2016 (16)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats