Johannas hörna

Leksakskista och hallförvaring

När vi var på Ikea i söndags så köpte vi ny hallförvaring till mössor och vantar mm. Innan har vi haft en liten mini byrå, mer som ett nattduksbord nästan, som vi förvarat allt sådant i men lådorna var alldeles för små och den stack ut för långt tyckte jag och var lite i vägen där vid dörröppningen till köket. Vi har ju så himla liten hall eftersom det varit två lägenheter i huset innan och egentligen bara är ett trapphus man kommer in i så vi måste använda hallen innanför hallen också men den är långsmal och har dörröppningar åt alla håll så det är väldigt trångt. Den enda garderoben som finns där har vi som städskrubb.

Men nu har vi löst det genom att köpa skoskåp från Ikea som man fäster på väggen. De är inte stora men rymmer ändå väldigt mycket. Jag är så nöjd!! Nu känns hallen så mycket mer ombonad och rymlig.

nya kläder o möbler (39)

När vi var och handlade idag så hittade jag en leksakskista på Lidl, den fanns där för ett tag sedan men när jag kom dit var alla slutsålda, så jag blev super glad när de hade fått in dem nu igen så jag kunde köpa en till Alma.

Hon började genast att fylla den med leksaker efter att jag byggt ihop den och det är så skönt att det finns en spärr som håller uppe locket när man öppnat det så hon slipper riskera att klämma sina små fingrar.

Just nu står kistan i hallen men den kommer så klart att få flytta in i lekrummet sen när det är färdigt.

nya kläder o möbler (38)

alma feb 201623

alma feb 201626

alma feb 201627

alma feb 201624

alma feb 201625

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats