Johannas hörna

Loppis & tur på stan

Igår var jag och Alma på förskolan och hälsade på, nu när Alma börjar på måndag efter sitt 8 veckors långa sommarlov så kommer hon att ha flyttat över till avdelningen för de stora barnen tillsammans med sina kompisar så därför var vi där och kikade på den nya avdelningen och kollade vart Almas hylla och krok är i kapprummet. Denna avdelning har tidigare varit öppnings avdelning på förskolan så Alma är van vid lokalerna som tur är så hon kände sig som hemma direkt.

När vi kom hem så åkte vi in till stan för att hämta ut ett paket och vi passade även på att kika in vår favorit secondhand som hade öppet igår på förmiddagen och för en gångs skull så hittade vi faktiskt flera roliga saker. Efter det så åkte vi och handlade lite mat och innan vi gav oss av hemåt igen så fick Alma en glass. En super mysig dag hade vi.
Paketet hämtade vi ut på Kappahl där jag passade på att göra en beställning nu när de har ”ta 3 betala för 2” på alla barnkläder. En fleece tröja och tre nya toppar blev det. På secondhanden fyndade jag bland annat den här ugnsformen i glas med tillhörande ställ och lock. Alma köpte tre nya böcker, en dvd med my little pony, en sago-cd och ett par snygga kängor. Bästa fyndet var denna assiette från porslinsserien lila fasan. Jag har djupa tallrikar sedan innan och har länge letat efter fler delar till min samling och igår så hittade jag äntligen en tallrik till för en ynka 10:a. Så himla glad!! Förhoppningsvis så dyker det upp fler delar till rätt pris så småningom så jag kan utöka samlingen ytterligare.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Carola

  Du tar så fina bilder. Är det pingstkyrkan du menar.
  Den gillar jag skarpt.
  Hoppas Får en fin helg och att din blogglust kommer tillbaka. Gillar din blogg och instagram ?
  Vill du ha tag på en träkälke till julkorten i år hojta till då. Jag har en som du kan få låna ❤️

  1. Johanna

   Tack snälla! Ja precis, pingstkyrkans secondhand är toppen bra! ? Tack för erbjudandet men i år så blir det ett annat tema på julkorten har jag tänkt ?

stats