Johannas hörna

Mat till småfåglarna

Hej på er. Jag har jobbat i ett par dagar nu vilket resulterat i tystnaden här, jag har helt enkelt ingenting att berätta om när jag jobbar för när jag kommer hem är jag helt slut och alla vardagsmåsten måste tas om hand. Igår kväll fick jag världens huvudvärk och Alma var på sitt sämsta humör, gapade, skrek och förde världens liv för ingenting. Vi gick och lade oss tidigt!! Under natten sov jag jätte dåligt och när jag vaknade hade jag fortfarande sprängande huvudvärk så jag gick upp och tog smärtstillande, hörde av mig till jobbet och sade att jag får bli hemma idag och så gick jag och lade mig igen. När jag och Alma sedan vaknade var jag fortfarande tung i huvudet men vi gick upp och åt frukost i lugn och ro, helt utan stress. Alma tittade på småfåglar i fönstret och sedan klädde vi på oss och gick ut för jag kände att jag verkligen behövde frisk luft för att bli riktigt klar i huvudet. Vi hängde upp lite talgbollar och fyllde på fågelfrön i fågelhuset, vi satte upp en ljusslinga på Almas kiosk och bytte batterier i den vi satte upp på lekstugan redan förra veckan. Det är så mysigt med lite ljuskällor i trädgården nu när det är så mörkt. Sedan satte jag några grenar med vackra höstlöv i krukan på lekstugan som om några veckor ska bytas ut mot gran- eller tallris. Längtar så tills det är dags att börja adventspynta både inne och ute med en massa granris, en adventsgran, fler ljusslingor, dörrkrans och annat fint!!26e oktober (47) 26e oktober (46) 26e oktober (44) 26e oktober (20) 26e oktober (26) 26e oktober (29) 26e oktober (33) 26e oktober (42) 26e oktober (55) 26e oktober (56) 26e oktober (59) 26e oktober (49) 26e oktober (64) 26e oktober (67) 26e oktober (1)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Johanna

      Tack! Om du tittar en gång till så ser du att gungorna står bakom paviljongen 😉 Så inget tak över dem^^ hihi Men det kanske vore något att ta tag i framöver, om gungställningen får plats under… det får vi mäta på! Den står där mitt på gräset nu för att vi hade Almas pool där under i somras, som lite skydd mot solen. 🙂

stats