Johannas hörna

Nu börjar helgen!!

Woho!! Torsdag kväll och nu börjar min helg!! Så himla härligt med långledigt. I morgon får jag och Alma en heldag ihop, som jag längtar! Jag saknar henne något så fruktansvärt när jag jobbar, jag försöker att inte tänka på det men ibland får jag gå undan en stund för att inte börja gråta. Det låter kanske jätte konstigt eller barnsligt men jag älskar den här lilla tjejen så otroligt mycket och vill spendera varenda vakna minut med henne, i alla fall de dagarna då hon är på bra humör^^ haha Hon är så envis och bestämd den här lilla tjejen… mamma upp i dagen! Hihi

sista mars del 1 (3)

Jag var hemma från jobbet vid halv sju tiden ikväll och från det tills Alma somnade strax innan klockan åtta så har vi hängt ihop. Ätit kvällssmörgås, delat på en liten chokladkanin för att fira in helgen, sett ett avsnitt av Fåret Shaun och sjungit vaggvisor. En super mysig kväll <3

sista mars del 1 (7)

sista mars del 2 (4)

sista mars del 2 (16)

sista mars del 2 (18)

sista mars del 1 (25)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats