Johannas hörna

Omröstning bröllopsförstoring

God morgon.

Efter det senaste inlägget om vår bröllopsfotografering är ni säkert många som vill ha en uppdatering. Jag har pratat med fotografen igen och faktumet kvarstår att vi ser på de här bilderna helt olika. Hon tycker att de överensstämmer med bilder från andra fotograferingar som hon har på sin hemsida medan jag inte ser samma likheter. Men vi har nu accepterat att så är fallet och att vi inte verkar komma någonstans med det utan helt enkelt ser olika på saker och ting. Som jag nämnde tidigare så har hon redigerat om några av bilderna så de ska kännas mer sammanhängande och se naturliga ut. De tre korten ni kan se nedan speglar enligt mig hur vår bröllopsdag såg ut. Himlen var grå och molntung, det blåste mycket och naturen var härligt grön. Hon säger att i och med att hon gjort denna omredigering har hon fått gå ifrån sin personliga stil, men när jag ser de här bilderna så tycker jag personligen att de överensstämmer mycket mer med hennes tidigare bilder som jag sett. Jag är i vilket fall jätte glad för att hon tog sig tid att göra den här ändringen för vår skull. Hon har dessutom erbjudit sig att kompensera oss med en förstoring för den fototiden vi gick miste om då hon åkte tidigare. Vilket vi tacksamt tagit emot.

Jag tänkte först att en av bilderna under trädet var den självklara bilden att förstora, men när man zoomar in på mitt ansikte så är näsan helt intryckt och jag har dubbelhaka, vilket ju inte är konstigt för så blir det ju när man pussas, men på bilderna nedan så döljer jag mitt hoptryckta fejs bakom Christer och det känns mycket bättre att ha på väggen och se på varje dag^^ Det andra får helt enkelt hamna i ett fotoalbum som normalstort foto istället.

Så nu är bara frågan, vilket foto ska vi låta förstora?

Här vill jag ha er hjälp och åsikt. Vilket foto av dessa tre nedan hade ni valt och varför?

Fotot kommer att bli det allra första fotot som sätts upp på väggen i trappan till övervåningen. Vi har väldigt dåligt med väggplats i huset på grund av alla dörrar och möblemanget så trappan blir ett självklart val då det inte finns någonting där nu, på så sätt behöver vi inte anpassa det efter något utan kan sedan utgå från detta foto när vi väljer vilka andra familjefoton som det ska fyllas på efterhand på väggen. Väggarna är vita om det är till någon hjälp när ni ska hjälpa oss att välja.
PastellDesign-Christer-Johanna-018

Foto 1

PastellDesign-Christer-Johanna-021

Foto 2

PastellDesign-Christer-Johanna-023

Foto 3

Samtliga bilder är fotade av http://www.pastelldesign.se/brollop-portfolio/

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mikaela

    Foto nr 3 är min favorit eftersom ni omfamnar varandra och det liksom skriker ”nygifta”. Fint 🙂

    Annars tycker jag alla tre, förstora upp alla tre och ha bredvid varandra, i samma ordning som du lagt upp här. Blir fint med antingen guld eller silverramar mot vita väggen 🙂

  2. Malin

    Oj va svårt! Tycker faktiskt alla 3 är lika fina. Vilken skillnad det blev med omredigeringen! Men skulle jag välja så skulle jag nog ta den första. Ni ser så glada och härliga ut där 🙂

stats