Johannas hörna

Påskafton

När vi vaknat igår morse och ätit frukost så åkte jag och hämtade hem Alma från mormor och morfar. Det var en super glad unge som jag möttes av och hon har varit på så himla bra humör sedan vi hämtade hem henne. Det var verkligen längesen hon var så himla glad och nöjd så en natt borta var nog precis vad hon behövde. Hela dagen igår så överöste hon oss med kärleksförklaringar och var världens mysigaste.

När vi kom hem så gick vi ner på torpet då jag sett påskharen springa ner där tidigare på morgonen, och mycket riktigt så hade han varit där och lämnat en hel påse till Alma <3 Alma blev jätte glad över sina påskpresenter, allra mest den rosa kanindockan som hon lekt med sedan dess och gång på gång tackat så mycket för. Det känns ju verkligen extra roligt när man lyckats ge henen något som hon verkligen älskar och är tacksam för. Påskharen hade visst varit hemma hos mormor och morfar under natten också och lämnat ett stort godisfyllt ägg!! Nu har hon godis för flera veckor framåt!

Resten av vår påskafton spenderades med att jag stod i köket hela dagen och bakade och lagade mat inför påskfirandet idag på påskdagen. Mycket fick jag gjort men mycket är det kvar att göra innan alla gäster kommer så nu ska jag få i mig lite frukost och sedan sätta igång med att duka och fixa.

Hoppas ni får en fortsatt fin påskhelg!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats