Johannas hörna

Prinsessan Alma

Ett av de största nöjena och privilegierna med att vara förälder är att få se sitt barn utvecklas, undersöka och hitta sig själv. Alma har väldigt mycket olika perioder då hon snöar in sig på olika saker, ett tag var det Fåret Shaun, sedan Bambi katter, tåg, flygplan, Tigrar, Mimmi och just nu är det väldigt mycket prinsessor. Lala klänning som hon säger ska det vara, klackar och en krona av något slag och så dansar hon omkring och snurrar på sin kjol och säger: Jag är en pia (prinsessa) lalala.

Min syster köpte ett par leksaks prinsesskor till henne på Gekås i helgen men de gick sönder efter bara någon timme, så vi får kika efter ett par vanliga ballerina skor eller liknande tror jag som hon kan ha som prinsesskor, så hon låter mina skor vara^^ Jag är lite orolig att hon ska ramla och slå sig ordentligt i dem, men hon vill ju så väldigt gärna ha något med klack och jag har inte hittat några i så liten storlek. Ni kanske har något tips??
Alma maj 20178 22e maj (56) 22e maj (62) 22e maj (75)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. E

    Har du kikat på next? Där har de ju lite, men vet inte riktigt om det är vad du/ni tänkt. Tänker att det inte hör något om de är för stora, för då har hon Dem ett tag samtidigt som de inte är fullt så stora som dina skor.

stats