Johannas hörna

Print till barnrumsväggen

Väggarna i Almas lekrum har varit lite halvtomma på vissa ställen då jag inte riktigt vetat vad jag velat ha där, men när jag hittade de här Mrs Mighetto kopiorna på wish så kunde jag inte låta bli. Originalen är ju så otroligt fina, men 500 kr för en tavla till ett barnrum har jag väldigt svårt att rättfärdiga så då fick det bli dessa istället.

Jag vet många som är väldigt mycket emot kopior och jag förstår det helt och hållet då det ju faktiskt är personen som gjort produkten som ska få betalt för den, vilket hen inte får när man köper en kopia. Men samtidigt så är det svårt, i alla fall för mig, att låta bli att köpa när något man tycker är fint finns att få tag i avsevärt mycket billigare. Dessa är dessutom mindre i storlek och var lättare att placera.

De skyms lite av tipitältet när man står direkt framför men annars så syns de bra från Almas kök i lekrummet när vi sitter där och fikar. DSC_0126 Vad har ni för åsikt när det kommer till märkeskopior?

DSC_0124

Pictures1

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats