Johannas hörna

Så var det min tur…

Alma hade så sett fram emot att få gå till förskolan idag, hon har så himla roligt där och eftersom hon bara är där 2-3 dagar i veckan och inte så långa dagar så hinner hon liksom inte tröttna på att vara där utan ser alltid fram emot att träffa kompisarna. Det kändes hemskt idag när jag var tvungen att säga att det inte blir någon förskola för nu har nämligen jag blivit sjuk, igen. Jag har ont i halsen, är täppt i näsan och har huvudvärk. Jag hoppas verkligen att det här är sista förkylningen för i vinter och att vi får vara friska i vår och sommar.

Trots att vi varit hemma har vi ändå haft en mysig dag, morgonen spenderades på Almas rum. Alma lekte lugnt och jag låg i lektältet och vilade. Det är så tråkigt när Alma är så full av energi och vill leka men själv så orkar man knappt stå upp. Alma har tack och lov varit väldigt förstående mot mig idag och har mest serverat mig leksaksmat och saft på soffan. Jag hoppas att jag piggnar till fort och att vi får en fin ledig helg ihop hela familjen. 17e mars (26)17e mars (25) 17e mars (27)17e mars (36)17e mars (40)

Underbara unge <3bloggen917e mars (29)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats