Johannas hörna

Skoställ för barnskor

Igår låg det ett paket i brevlådan innehållande ett skoställ för barnskor. Vi har så många skor på vår lilla skohylla i hallen nu att den är alldeles full, jag avskyr när skorna står på golvet, speciellt nu när de oftast är blöta så därför tyckte jag att det här stället var en smart lösning. Alma har både tennisskor, allväderstövlar, vinterkängor och sina finskor framme. Jag har mina vinterkängor samt tennisskor och även Christer har vinterkängor och vanliga sneakers. Jag funderar faktiskt på om vi ska införskaffa en skohylla med tre hyllor. Vi har ett skoskåp i hallen också men där är alla mina sommarskor så det är rätt så fullt^^ haha Dock har jag vuxit ut många av dessa skor efter graviditeten och skulle väl egentligen behöva skicka iväg dem och köpa mig nya, men jag har varit alldeles för snål för det. Detta eviga skoproblem, jag anser ju att man behöver olika skor till olika tillfällen medan min man gärna sliter ut ett par i taget. Till barn behöver man ju dock en del olika skor eftersom de är ute på förskolan i alla väder året om. I somras hade vi stövlar, tennisskor och sandaler som vi varierade mellan.   24e november (68) 24e november (69)

Enligt bilden på kartongen så ska skorna egentligen stå åt andra hållet på skostället, men jag tycker om när man ser dem framifrån så här.. 24e november (72) 24e november (73) 24e november (76)

Ni som har liten hall, hur förvarar ni era skor?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats