Johannas hörna

Sommarpresent till förskolepersonalen

Idag går Alma sin sista dag på förskolan för den här terminen och nu väntar hela 7 långa och sköna veckor med ledighet för henne. Jag är så glad att vi lyckats få ihop det så vi verkligen kan ge henne ett riktigt sommarlov för det är något som var väldigt viktigt för mig som barn och att kunna ge detsamma till Alma känns så himla bra. Fört så kommer jag att vara ledig en vecka, nästkommande vecka spenderar hon de tre dagarna jag arbetar ihop med mormor och morfar, därefter går Christer på 4 veckors semester och när han gjort sina två första veckor går jag på ledighet igen och har tre veckor. Jag och Christer kommer alltså att ha två veckor ihop bara men då jag inte jobbar men är 70% så kommer vi att få rätt så många extradagar ihop på veckorna i alla fall. Det här kommer bli toppen!

Pictures

Idag hade vi med oss en liten sommarpresent och lämnade till personalen på Almas avdelning. Jag är så himla glad att vi fick in henne på den avdelningen vi önskade för personalen där är verkligen helt fantastisk och det märks på Alma att hon tycker så mycket om dem och känner sig trygg när hon är där. Det om något värmer och  lindrar det värkande mammahjärtat när man måste lämna bort henne om dagarna.

Pedagogerna/fröknarna har fått varsin cellofanpåse med mörk belgisk choklad och ett doftljus. DSC_0774

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats