Johannas hörna

Söndagsgöra

Den här helgen har känts ovanligt lång, på ett positivt sätt så klart, oftast så springer ju bara helgen förbi. Igår så ägnade vi förmiddagen åt städning, något som jag verkligen hatar! Jag hatar när det är smutsigt och när man börjar städa så hittar man bara mer och mer smuts överallt. Att vi har två pälsdjur är väl tyvärr det som bidrar mest till att det blir så dammigt, är grus överallt och små hårtussar i varje vrå 15 minuter efter att man dammsugit Det hinner liksom aldrig vara helt rent och fräscht och det är så tröttsamt. Igår fick vi i alla fall städat ovanvåningen ordentligt, bäddat rent i sängarna nu efter att vi varit sjuka, vädrade ur sovrummet, hängde ut våra täcken på vädring på balkongen, tvättat osv.

Sedan åt vi lunch på rester vi hade i kylen och efter det gick vi ut till lekplatsen en stund. Det var extremt blåsigt och isande kyla men ändå skönt att få komma ut och få lite frisk luft.

Eftermiddagen spenderades inomhus, vi sparkade fotboll i vardagsrummet, såg på film och åt popcorn. En bra söndag trots allt. 29e jan 2017 (5) 29e jan 2017 (11) 29e jan 2017 (17) 29e jan 2017 (21) Alma januari 2017

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats