Johannas hörna

Twistshake fruit splash

DSC_0082

I samarbete med Twistshake baby har jag fått hem en ny pipmugg till Alma, och inte vilken pipmugg som helt utan en Fruit splash kid cup på 360 ml i den underbara färgen rosa crazymonkey!

Den här muggen är verkligen perfekt för lite större barn som ofta är i farten och inte vill stå stilla och dricka^^ Nu inför sommaren är det viktigt att tänka på att barnen får i sig ordentligt med vätska och vatten är ju inte alltid det roligaste, Alma dricker allra helst saft men på grund av allt socker som just saft innehåller så vill vi helt se henne dricka vatten och då är den här muggen ett perfekt hjälpmedel. Den har nämligen ett filter som gör att du kan tillsätta färsk uppskuren frukt eller bär till vattnet, skaka om och på så sätt smaksätta vattnet utan att frukten sedan täpper igen pipen. Hur smart är inte det!?!?

Den här muggen kommer följa med överallt i sommar, både till lekplatsen och på andra utflykter så  att Alma alltid har tillgång till en läskande törstsläckare.
DSC_0084

Att denna sippy cup samt alla andra produkter från Twistskake är tillverkade i Sverige av BPA, BPS och BPF-FRI plast är så viktigt både för miljön och våra barns hälsa, därför är Twistshake ett självklart val för oss.

Nu har jag även glädjen att dela med mig av en helt fantastisk rabattkod till er, med koden almasmamma20 får ni 20% rabatt på hela sortimentet på Twistshake baby!! Fantastiskt eller hur!?

DSC_0092

Än så länge har vi testat att smaksätta vattnet med jordgubbar och vattenmelon vilket fick tummen upp av Alma.

DSC_0098

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats