Johannas hörna

1 månad kvar till advent

Snart är det advent och jul, min favorittid på året och jag längtar så!!!! Jag har kollat på julfilmer i en månad nu och igår unnade jag mig årets första jultidning, en julmust och juleskum. Jag och Alma sjunger jullåtar på dagarna, bjällerlang är favoriten och stilla natt funkar som vaggvisa ibland <3 De flesta julklapparna är redan klara och jag ser fram emot en julmånad full av pyssel, julmarknader, julbak och bara en massa mys.

Vilka är era absoluta favoriter i juletid?

Här är mina topp fem viktigaste saker:

1. Julgranen!!! En riktig Disneygran ska det vara full av glitter, lampor och vackra dekorationer. Självklart en levande gran, en i plast är otänkbart i vårt hus!

2. Hemmagjort julgodis. Knäck, fudge mm

3. Belysningen. Alla ljusslingor, adventsljusstakar, stjärnor och levande ljus.

4. Julmusiken

5. Gå på julmarknader. Det höjer verkligen stämningen tycker jag och är något som man kan göra ihop med nära och kära.

DSC_1021b

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats