Johannas hörna

Hemma bäst??

Sedan jag slutade amma så har jag fått pms några gånger, något jag aldrig hade innan Alma föddes så det är sjukt jobbigt!! Idag känner jag att det är en riktig skitdag, inte bara lite halvdålig sådär, utan den är verkligen hemsk!!! Det bara måste vara pms annars vet jag inte vad?!

Första gången jag hade det så störde jag mig på allt som Christer gjorde, andra gången hatade jag allt som inte var färdigt med huset och ville sälja det och idag tycker jag att huset är så fruktansvärt äckligt, att jag är äcklig som bor så här och jag vill bara sätta mig i ett hörn och gråta. Det ligger saker överallt där de inte ska ligga, Alma leker och sprider ut saker överallt och idag klarar jag bara inte av det. Fy fan för sådana här dagar!!

DSC_0590

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mikaela

    Jag fattar, känner samma sak ibland. Varje gång blir det likadant och det går oftast ut över lägenheten, att den är ful och jag vill ha någon som kan inreda lika fint som inredning grupper på Facebook… Alla bor fint och jag bor fult typ.

    Men NI bor ju jättefint. Älskar ert kök och matbord!

    1. joherman89

      Men tack vad glad jag blir. Tråkigt att du känner så, men ändå skönt att veta att man inte är ensam. Jag tycker också att alla andra har det så himla fint men själv blir jag aldrig nöjd. Förutom med Almas rum som jag just nu älskar!!

stats