Johannas hörna

Hej från soffan


Hej! Nu var det ett tag sedan jag var aktiv här på bloggen igen, livet liksom kommer i första hand och trots att vi har gjort en hel del så har jag inte haft någon lust att blogga om det. Jag är ju väldigt aktiv på instagram och för min egen del så täcker det mina egna behov av sociala medier. Men vad tycker ni, saknar ni riktiga blogginlägg eller tycker även ni att det räcker att följa mig på instagram https://www.instagram.com/almas_mamma/ ? Det vore jätte kul att få höra er åsikt.

 

Den här sköna bönan till vänster på bilderna är inte alls lika pigg idag som när de här korten togs i förra veckan. Idag är jag nämligen hemma och vabbar, Alma kräktes i trappan på vägen ner i morse och är inte alls pigg. Dock vet jag inte om det är magsjuka då hon inte har någon feber och även klagar på huvudvärk i pannan och ont i nacken. Har pratat med 1177 och de tyckte att jag skulle avvakta så det gör vi och har bäddat ner oss i varsin ända av soffan framför tv:n och här blir vi nog liggandes hela dagen.

Det blir inte så många knop gjorda idag med andra ord, men jag har faktiskt passat på att beställa årets julkort nu på morgonen. Jag hade en foto idé först men i brist på snö så tänkte jag om och Christer hjälpte mig att välja vilket kort som skulle bli årets julkort i förrgår så nu kände jag att det var lika bra att få dem beställda. Första december närmar sig ju med stormsteg!! Och medan vi ändå har en lugn dag här hemma så ska jag nog passa på att se någon av alla julfilmer som kommit upp på Netflix om en stund också tror jag. Jag vill ju hålla mig i närheten av Alma om hon skulle spy igen och hålla et öga på henne medan hon vilar, sover lite och kollar på My little Pony på plattan.

Vad gör ni idag?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emilia

  Hej!.det här blir ju lite konstigt, men skriver ändå. Sen du slutade med bloggen har jag kikat in då och då på din insta. Jag har inte instagram och kan därför inte kommentera där.
  Grattis till bebisen!? Läste nu om dina favoritnamn. Jag älskar namn! Alma är en favorit hos mig. Min son heter Alfred, förstår att du gillar det för det är så fint! ?Jag gillar.inte när folk säger Affe, men dör inte av det. ?
  Jag tycer även om Walter och Vincent av dina förslag. Men måste ju oxå säga att Manfred var häftigt, finns inte så många som heter det nu. Gulligt, inget jag tänkt på.
  Andra killnamn jag gillar är Theo, Helge,Melker, Tage (sååå fint och passar till Alma) och Hjalmar.

  Vilka namn gillar din man? Och Alma?

 2. Josefin

  Jag följer ju dig på insta och tycker det räcker egentligen. Slå inte knut på dig och kämpa fram en blogg utan ta hand om dig och återkom kanske om eller när lusten faller på igen ? hoppas dock du kommer slänga upp lite goda recept på insta framöver så jag får lite nytt att testa ibland ?

stats