Johannas hörna

Adventsmys med tjejgänget

Igår var det dags för det årliga adventsmyset med mina närmsta vänner, en av mina absoluta favorittraditioner innan jul. Igår saknade vi dock min kusin Sofia som tyvärr inte kunde komma då hon var sjuk, så himla typiskt!

adventsmys 10e december (17)Jag hade dukat med min fina Disney julservis och ordnat med en liten överraskningsjulklapp till var och en av mina vänner.  adventsmys 10e december (14)De fick en ask med varsin julgranskula med ett foto i, här ser ni min vän Lene-Thereses julgranskula med ett foto på henne och hennes dotter Meja <3 adventsmys 10e december (31)

Tidigare år så har jag fixat och donat med allt men i år bestämde vi oss för att ha knytis så alla fick ta med sig vad de kände för och det var så spännande att få se vad var och en valt att ta med sig. Vi hade bestämt sedan innan att det skulle vara hemligt och det gjorde det hela ännu roligare, och ingen hade med sig samma sak! Helt otroligt faktiskt men det blev en otroligt bra blandning av juliga godsaker.

adventsmys 10e december (18)Nevrija hade bakat pepparkaksfudge och köpt brieost, kex och julmust. Jag stod för glöggen som var med polkagrissmak.

Josephine hade bakat surdegsbröd och gjort egen mjukost och smör med mjölk från sina getter. adventsmys 10e december (19)adventsmys 10e december (20)Jag hade bakat små mini cupcakes, en vetechokladkrans och köpt chokladmoussebakelser och pepparkakor.  adventsmys 10e december (23)Lene-Therese hade med sig ägghalvor, Norsk julebrus och tomtegröt.  adventsmys 10e december (24) adventsmys 10e december (25)En tallrik full med gott och i koppen är det varm choklad.  adventsmys 10e december (38)adventsmys 10e december (26)När vi ätit och pratat en lång stund så var det dags för julklappsleken. I år hade vi köpt tre paket var för ca 15kr st som vi sedan kastade tärning om. Får man en 6:a så får man ta ett paket från bordet och när alla paket är slut får man sedan börja ta från varandra tills äggklockan som man ställt i förväg plingar. Alltså jag älskar den här leken!!!

adventsmys 10e december (28) adventsmys 10e december (29)Alma var hos mina föräldrar på eftermiddagen och hämtades sedan en stund innan läggdags och då ville hon så klart vara med och spela lite. Hon höll hårt i paketen så ingen skulle våga ta dem från oss^^

adventsmys 10e december (30)Tack för en underbar kväll vänner <3 Jag längtar redan till nästa år!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats