Johannas hörna

Almas födelsedags önskelista

Jag har den senaste tiden börjat fått frågan vad Alma önskar sig när hon fyller år. När jag frågar henne så säger hon tårta och ballong så jag får utifrån vad hon tycker är roligt önska lite åt henne även i år, men nästa år är jag ganska säker på att hon själv kommer ha starka åsikter^^

Jag och Christer har tänkt köpa en cykel till henne eftersom hon redan har så mycket leksaker. Det värsta med att hon är enda barnbarnet på min sida och enda tjejen på Christers sida är att hon blir bortskämd och att jag till slut inte vet vart vi ska göra av alla saker…

Sedan så har jag personligen inget behov av att inte veta vad Alma ska få och bli överraskad utan jag vill gärna önska så att hon får sådant som vi faktiskt vet att hon skulle tycka om och leka med. Det blir väldigt lätt att saker blir liggandes annars, speciellt då hon har väldigt mycket saker.

En vän berättade att de gör en lista där de skriver ner alla familjemedlemmar som kommer fira deras dotter och så skriver de en specifik sak som de önskar från just dem och så skickar de iväg den listan. Så himla bra tycker jag men en del tycker väl att det är roligt att överraska och tycker inte alls om den idén. Men det är ju som sagt olika hur man vill ha det.

Jag tänkte i alla fall göra en variant av den listan här och nämna saker som jag vet att Alma hade blivit överlycklig för om hon fick på sin födelsedag. Sedan tänker jag att för att minimera risken att någon köper samma sak så kan ni kommentera här eller på länken på facebook att ”jag köper…. ” om ni vill det, eller också om ni inte vill att jag ska veta så kan ni skriva till de andra som jag kommer tagga i inlägget att ni gärna köper denna sak så alla vet om det men inte jag.

Låter det som en bra idé?

bloggen11 Alma fick sin första maileg kanin i sitt påskägg så nu önskar hon sig dessa möbler till dem och en ballerinakanin.

Alla dessa plus mycket mer fint hittar ni här: lekvira.segetimage_8 Alma har snart vuxit ur sina tennisskor så ett par nya inför förskolestarten i höst hade varit perfekt! Också kläder inför hösten är uppskattat. Skostorlek 26, storlek 104 på byxor och storlek 110 på överdelar. H&M har massa fint i vår stil och är ni tveksamma så fråga eller tänk volanger, rosa och lull lull^^ Eller varför inte köpa ett presentkort så kan Alma få välja ut kläderna själv i butiken!!hmprod (1) Alma är inne i en riktig Mimmi och Kajsa period nu så det här legot hade hon verkligen älskat!!

Ni hittar det här: Mimmi duplolego-duplo-10844-mimmi-piggs-boutique

Ett annat tips är en matstol till dockorna i trä, gärna en vit^^

Just nu älskar hon allt som har med prinsessor att göra så prinsessklänningar mm skulle också gå hem! Tex det här: Disneys duplo

546045

Mer legoförvaring! http://www.jollyroom.se

522834

En skottkärra i metall och INTE i plast, så hon kan hjälpa till i trädgården. (trädgårdsredskap har hon redan så det behövs inte)

Tex: http://www.jollyroom.se

327021

En ny gunga då hon vuxit ur sin bebisgunga hon fick för två år sedan.

https://www.bamba.se

http://www.jollyroom.se

409800

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats