Johannas hörna

Andra semesterveckan har börjat

Hej!! Har ni haft en bra start på veckan? Här har Christer börjat jobba igen efter sin semester och jag och Alma är lediga i ytterligare tre veckor innan det är dags för förskola och jobb igen. Det känns så himla skönt att vara hemma och verkligen kunna slappna av, vila upp sig och bara ta var dag som den kommer. I år har vi bara haft en veckas gemensam semester, om man inte räknar med dagarna vi var i Dalarna, så jag och Alma har inga speciella planer för de kommande veckorna utan får helt enkelt se vad vi hittar på från dag till dag. Den här veckan tex så satsar vi på att vara hemma och ta det lugnt och förbereda inför Almas 4 års kalas som äger rum till helgen. Tyvärr så ska det enligt prognosen regna hela helgen, sådan himla otur, men kalaset kommen ändå att äga rum utomhus då det inte funkar annars. Jag ska ordna med det här tivoli kalaset om det så är det sista jag gör!!!

Men mer om kalaset efter att det varit, då kommer jag visa er en massa bilder med pyssel och tips men jag vill inte avslöja något nu i förväg för de som läser bloggen och kommer att komma på kalaset, så ni andra får helt enkelt vänta ni också^^

Jag har ju inte bloggat på flera dagar nu, lusten liksom kommer och går lite och ibland har jag ingenting att skriva om så då känns det bara påtvingat och det är inte det som är meningen utan det här ska vara ett ställe där jag själv kan gå tillbaka och se saker vi gjort och även dela med mig av recept och annat till er.

I mitten på förra veckan var vi och badade vid en liten sjö här i närheten så här kommer lite bilder från den dagen.

Har ni badat mycket nu när det varit så varmt hela sommaren?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats