Johannas hörna

Överraskningsresa till Liseberg

I fredags så ville vi hitta på något roligt då det var en av de sista dagarna på Christers semester, så vi bestämde oss därför för att överraska Alma med en tripp till Liseberg. Hon har pratat om vårt besök där förra året och sett så fram emot att få åka dit igen så det var roligt att kunna uppfylla hennes önskan och göra det. Det lite tråkiga är att Alma är väldigt rädd och försiktig av sig, liksom jag var i samma ålder, och inte vågar åka alla karuseller. Kaffekopparna åkte vi tex förra året men dem tyckte hon inte om så det ville hon inte göra om. Inte heller den lilla berg- och dalbanan ville hon åka utan det ska helst vara karuseller som går sakta eller är på marken. Men en hel del åkte hon i alla fall, vi åkte blomsterkarusellen, farfars bilar, skepp o hoj, en annan större båt, några bilar som går på räls uppe i luften, cyklopen och flygande elefanter.

Från det att vi kom dit så var det Alma pratade mest om att hon ville ha en kaninballong, så när vi åkte hem fick hon sin efterlängtade allra första Lisebergskaninballong och det var nog höjdpunkten på hela dagen för henne^^

Jag hade med mig min systemkamera i väskan, men när vi väl var där så kände jag att jag bara ville vara här och nu och uppleva allt utan att det var genom en kameralins, så jag tog faktiskt inte mycket kort alls utan knäppte bara ett par mobilbilder under dagen som kommer här. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats