Johannas hörna

Bästa vänner….. för alltid!

Den här lilla 3,5 åringen går mig verkligen på nerverna ibland och jag vill slita mitt hår vissa gånger, men oj vad jag älskar all ledig tid som vi har tillsammans och jag skulle inte vilja byta det mot något. Som Alma säger: Vi är bästa vänner!! Och precis som vänner så bråkar vi ibland för att sedan bli sams igen. Idag har Alma tryckt på både en och två av mina knappar men trots alla hyss som hon hittar på så kan jag inte vara arg på henne en längre stund, jag menar se bara på henne… <325e jan (29) 25e jan (31) 25e jan (62) 25e jan (66) 25e jan (61)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats