Johannas hörna

Inget dåligt väder….

Snön har smält bort här och sedan igår har det varit regnigt, blött och grått. Men, i förmiddags sprack det upp lite och solen tittade fram så vi bestämde oss för att gå ut och leka en stund på torpet. Istället för vinteroverall så tänkte jag ta på Alma hennes fodrade regnoverall, men hon har visst vuxit ett par centimeter sedan i höstas så den fick hon inte på sig längre.. ooops… Men, tur att det fortfarande är rea på flera sidor på nätet för jag klickade hem ett nytt fodrat regnställ till henne med 56% rabatt, ett med 8000 vattenpelare från Petite Cherie, så det är både väldigt snyggt och bra, ett riktigt fynd med andra ord. Ni ska få se bilder på det sen när det kommer.

Men tillbaka till vår utelek i förmiddags. Jag tog med mig kameran ut och passade på att fota lite och fick trots att det ser så grått och tråkigt ut nu till några bilder som jag blev riktigt nöjd med. Det behöver med andra ord inte vara toppen väder för att man ska kunna få till en bra bild utomhus.

Alma hade störtkul ute och när jag vände ryggen mot henne en kort stund och sedan vände mig om igen hittade jag henne liggandes raklång i en lerig vattenpöl. Alltså jag flippade nästan där eftersom vi ska till förskolan här om en stund och hennes overall nu var genomblöt och full med lera… så jag håller tummarna för att de stannar inne på förskolan i eftermiddag men får skicka med hennes tunna regnbyxor ifall de går ut och hennes fleeceunderställ. Alltså vi behöver verkligen uppdatera Almas garderob med ytterkläder nu inför våren då hon som jag nämnde innan vuxit ur det mesta sedan i höstas.

Här kommer lite bilder som jag hann knäppa innan hon tog sig sitt lerbad…25e jan (76) 25e jan (77)Världens finaste Spike <3 25e jan (78) 25e jan (114)Mammas busunge!!!  25e jan (119) 25e jan (121)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Haha ju skitigare desto roligare ? här kör vi också fleccefodrat regnställ såna här slask och geggdagar. Var också tvungen att köpa nytt nu nyligen. Blev ett didrikson med nästan 50 % rabatt på lekmer. Hur bra som helst!

stats