Johannas hörna

Brittsommar

Hej!

Har ni haft en bra helg?

Jag har jobbat både lördagen och söndagen och i lördags eftermiddag hade vi dessutom kalas för Christer eftersom han fyllde 30. Det blev dock inget stort galej eftersom jag som sagt jobbade, men familjen var här och vi bjöd på tacobuffé.

På söndagen vaknade jag upp med fruktansvärt ont i halsen och nästäppa, men på helgen är det svårt att ringa in folk att jobba så jag åkte dit i alla fall och jobbade hela dagen men sjukskrev mig tills idag så kroppen får en chans att återhämta sig. Sist jag var förkyld så jobbade jag varje dag trots det och den höll i sig i närmare tre veckor så det gör jag inte om igen utan tänkte att det är lika bra att ta en dag ledigt nu när det brutit ut och vila ordentligt så det går över fort istället.

Så idag har jag helt enkelt varit hemma och vilat, men trots att jag är sjuk så måste ju Spike få komma ut och rastas så det var bara att bege sig ut. Idag kändes det dock inte så  kämpigt med tanke på att vi haft 19 graders värme, alltså vilken fantastisk höstdag! Mer sådana framöver tack!! Både Alma och Spike strålade av lycka när vi var ute idag.

     High on life!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats