Johannas hörna

Nytapetserat i trapphuset

När jag var ledig i tisdags förra veckan så fick jag ett infall och satte efter frukost igång att tapetsera om en liten vägg som vi har i vårt trapphus på ovanvåningen. Det första Lilly gjorde när vi flyttade in i huset var att klösa sönder den dåvarande tapeten så den här väggen har varit i behov av en ny tapet i över 4 år nu^^ Jag köpte faktiskt hem en tapet i våras men den har bara legat sedan dess, jag har verkligen inte känt någon motivation till att ta tag i det och jar mått dåligt sedan i våras på grund av de både missfallen jag gått igenom, så det har helt enkelt inte känts som något viktigt att prioritera. Men nu när det är lite drygt sex veckor sedan det sista missfallet så känner jag att jag behöver annat att tänka på för att distrahera tankarna lite och då fick jag ett infall att ta tag i den här väggen. Snabbt och smidigt gick det och nu fortsätter jag med resten av hallen på ovanvåningen i den takt jag själv känner för och orkar. Det är ingen brådska utan får helt enkelt ta den tid det tar. Sedan ska det läggas nytt golv i hallen och här i trapphuset och därefter sätter vi nya golvlister, så lite småsaker är det kvar men tills dess så får det se ut så här ovanför vår trapp, och det är ju en klar förändring mot hur det såg ut innan^^

Före:

Efter:
Före:
Efter:Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats