Johannas hörna

En måndag hos farmor & farfar

Igår började Christer jobba efter julledigheten, då passade jag och Alma på att åka och hälsa på min farmor och farfar. Vi har ingen jätte nära relation och träffas mest när det är kalas. Sist jag var där var när Alma fortfarande låg i magen, när min farfar fyllde år 1 vecka innan Alma föddes. Så det var första gången Alma var där men hon var inte det minsta blyg. Gammelfarfar var jätte busig och skojig att leka med och gammelfarmor bjöd på både fika och mat som Alma glatt mumsade i sig av. Till fika fanns det både kanelbullar, sockerringar, syltkakor och pepparkakor och till middag bjöds det på potatis, grönsaker och köttgryta. Alma fick så mycket beröm för att hon satt så fint på stolen och åt utan att kladda och krångla. Det är min duktiga lilla tjej det <3

julen 20157

julen 20158

Efter middagen åkte vi hemåt och Alma somnade gott i bilen. Det var tänkt att vi skulle åkt förbi mina föräldrar på vägen hem, men det small bara till i huvudet på mig och jag fick världens huvudvärk!! När vi kom hem sov Alma fortfarande djupt så jag lyfte över henne i vagnen, tog en promenad med Spike och gick sedan in och lade mig på soffan medan Alma sov vidare i vagnen. Jag somnade till en stund på soffan och sedan vaknade Alma. När Christer kom hem bara ca en kvart senare så hade jag fortfarande huvudvärk så det blev en lugn kväll för vår del.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats