Johannas hörna

Tisdag förmiddag hos morbror

Vilken härlig start på dagen jag fick idag! Alma vaknade runt kl halv 7 så då gick vi upp och bytte blöjan, sedan lade vi oss i sängen en stund till och vi somnade om båda två till klockan kvart i 9. Vilken lyx! Det behövde jag efter gårdagens huvudvärk. När vi ätit frukost och tagit en promenad med Spike, Alma fick åka i pulkan istället för i vagnen, så åkte vi och hälsade på min bror. Christer jobbar även idag men min bror är fortfarande julledig så då passade vi på att komma ut lite jag och Alma.

En jätte trevlig förmiddag har vi haft och nu har vi precis kommit hem och fått i oss lite lunch så nu ska jag försöka få den lilla damen till att vila lite. Önska mig lycka till 😉

julen 20159

DSC_1422

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats