Johannas hörna

En sväng på stan

Igår tog jag och Alma en sväng på stan innan vi mötte upp pappan i familjen på hans jobb. Vi gick till Lindex för att kolla efter en mössa men de hade inte fått in den ännu. Alma tyckte att det var jätte roligt!! Hon gick och kikade på kläderna och sa: åh titta fin, glass, åh namnam där till tröjan med popcorn på osv. Så himla gulligt!! Självklart stannade vi till vid fontänen vid torget också, Alma älskar fontäner!! Ja vatten överlag. En annan dag då vi är lediga får vi åka in till stan lite tidigare och ta en fika jag och min lilla bustjej och kika runt en längre stund. Det tror jag att vi båda skulle tycka var super mysigt <3 28e sep (2) 28e sep (6) 28e sep (10)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mikaela

    Coola Alma. MIn dotter har en likadan jacka, coolaste ever jag funnit till till barn. Den liksom passar till ALLT pga multifärgerna 🙂

stats