Johannas hörna

Första advent

1a advent (41)Söndag den första advent, en av de mysigaste och mest efterlängtade morgnarna på hela året för min del. Igår var jag på julbord med mitt jobb i bowlinghallen, en super trevlig kväll! Jag kom i säng ganska sent och sov ända till halv åtta idag. Då smög jag upp ur sängen, tog en promenad med Spike och gick sedan in och satte mig vid köksbordet och tände första ljuset i adventsljusstaken med julmusik i bakgrunden. Det tog ytterligare en timme innan Alma kom nedtassandes för trappan och då åt vi en mysig frukost bestående av julsmörgåsar med rödbetssallad, köttbullar och julskinka som jag griljerade i fredags.

Sedan fick Alma öppna sina adventskalendrar och så fick hon en första adventspresent, en pysselbok med en saga om tomten innehållandes en massa klistermärken som man ska placera ut i boken för att fullända sagan. Nu har hon att pyssla med här hemma i ett par dagar. Det är nämligen osäkert om Alma kommer kunna gå till förskolan på tisdag, hon har nämligen fått svinkoppor så vi får avvakta tills vi ser att plitorna runt munnen försvunnit. 1a advent (7) 1a advent (3) 1a advent (24) 1a advent (33)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats