Johannas hörna

Fredag hela dagen lång

Då var helgen här och den inledde jag och Alma med ledig fredag. Efter frukosten så gjorde vi oss i ordning och for in till stan för att veckohandla mat och ge oss ut på jakt efter en födelsedagspresent till Almas kusin som vi ska på kalas för nu på söndag. Alma valde en present som hon tyckte passade så nu hoppas vi att födelsedagsbarnet ska bli glad för denna^^

När vi kom hem satte vi igång med maten, jag hade lagt fram lax från frysen som jag lagade till, men mitt i allihopa säger Alma att hon vill ha köttbullar istället.. så för att slippa bråk så steker jag fyra köttbullar till henne om hon även smakar lite på laxen och det gjorde hon. Till min lax åt jag smörstekta champinjoner (ÄLSKAR!!), salladsmix, broccoli och potatismos med en massa smör i och Alma åt då mos hon också men hon ville ha en rå morot och paprika till istället så det fick hon. 19e jan (5)Efter lunchsatte jag igång att måla trappan igen, så nu är det bara en strykning kvar och sen kan vi börja kika på vilken matta vi vill ha på själva trappstegen.

Medan färgen i trappan torkade så gick vi ut och lekte en stund. Man måste ju passa på att vara ute och leka i snön nu när den äntligen kommit!! 19e jan (9)Så här glad var Alma när vi kom ut och jag kan säga att jag hade ett minst lika stort leende på mina läppar. Som jag älskar vintern när det är snö!! Vackrare än en vit vintervärld finns nästan inte.  19e jan (19)19e jan (13) 19e jan (17) 19e jan (1)När vi kom in igen så tryckte vi i oss lite fika och mumsade på ett stort fruktfat framför tv:n i soffan. Just nu sitter jag här och skriver och Alma leker med lego här på vardagsrumsgolvet. I morgon ska jag upp tidigt och jobba så det blir tidig sänggång ikväll.

Vad gör ni denna fredagkväll?19e jan (21)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats