Johannas hörna

Lunch med hemmagjorda krutonger

17e januari (7)Förutom att försöka få mer gjort här hemma och ta tag i saker som renovering med huset så har jag även livat mig själv att försöka äta bättre. Allt som oftast så hoppar jag över middagen på kvällen och äter chips istället eller slänger ihop något snabbt och onyttigt, just för att jag inte känner mig motiverad att ställa mig och laga mat eller har någon ork eller inspiration till det. Men, när jag väl lagar mat som jag verkligen tycker är gott så blir det roligt och jag får tillbaka det där suget på att laga mat.

Så idag blev det sallad till lunch, med isbergssallad, gurka, kokt ägg, knaperstekt bacon, kycklingfilé, ceasardressing och hemmagjorda örtkrutonger.

Krutonger är ju super enkelt att göra och går snabbt. Tärna bara ett par skivor rostbröd, häll lite olja i en het panna och släng i brödtärningarna. Strö över lite örtsalt medan du steker dem på alla sidor tills de blivit frasiga. Klart! 17e januari (6) 17e januari (5)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats